Takfornying uten å bytte takstein

Løsningen for slitte tak og gammel takstein ligger i et spann med maling. Om taket er slitt, men taksteinene fortsatt er hele, da kan du enkelt få det til å bli som nytt. Med TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak gir du taksteinen ekstra beskyttelse mot vær og fuktighet, og taket ditt vil få lengre levetid før det må byttes.

Taket lever lenger!

Norske tak utsettes for kraftig slitasje og erodering på grunn av sol, regn, snø og forurensning. Får takstein først skader, kan de lett knekke på grunn av frostprengning. Med TakSitt forlenger du levetiden på taket ditt.

Rimeligere og miljøvennlig

Det er ingen tvil om at noen liter med TakSitt er billigere enn å skifte hele taket. I tillegg slipper du leie av container og frakt av gammel takstein til avfallsdeponi. Du sparer miljøet for mye avfall, samt at det er rimeligere å fornye det taket du allerede har, enn å kjøpe ny takstein. Det er også mindre arbeidskrevende!

Si farvel til mose på taket

Alt du trenger av forarbeid er å vaske grundig med en god høytrykkspyler og vann. Vi anbefaler ikke bruk av vaskemidler hvis du gjør jobben selv, da disse bidrar til å gjøre underlaget veldig glatt. Et trykk på minst 150 bar vil gjøre jobben like bra og det er tryggere når du skal bevege deg på taket. En annen viktig sikkerhetsfaktor er å benytte fallsikringssele når du jobber og sko med myk såle. Når taket er rent for skitt og mose, grunnes takstein med TakSitt Grunning for Takstein. Denne inneholder fungicider som sikrer at sporer av sopp og mose ikke vokser videre.

Taket vil takke

Til slutt påfører du to strøk TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak, og vips er taket beskyttet i mange år fremover. Et par dagers jobb, og taket ser ut som nytt! Malingen finnes i fargene Sort og Rød.